Thursday, June 26, 2014

Geo Softlens Berry Cessy in Grey Review :)


Hi Everyone,
so today post is about Lenses. 
i'm gonna review colored lens that i tried these days, and i personally love it. 
Read all of the post to find out more ^^


In daily, i never used colored lens before. Colored lens usually have a big diameter to enlarging the eyes. But, I think it looks unnatural because i have tiny asian eyes. You can imagined if i'm wearing 17mm black lens on my eyes right? 
So damn scary.





So i'm glad that i have found the Geo Softlens Berry Cessy in Grey, because the diameter is not really wide and suitable for my tiny eyes 

Here's a product description :
Brand: Geo Medical
Base curve: 8.6 mm
Diameter: 14.2 mm
Life: 12 months 
Colour: 3 toned
Water content: 38%
Made in Korea  




The lenses is really comfortable when i put this on my eyes. it can last me until 4-5 hours in AC room without feeling very dry. A Good pair of lenses is you shouldn't feel them in eyes.
So this lenses win my heart and i wear it almost everyday from the first day i tried it on.





Here's a picture of me when wearing the lenses: 





Finally, i can find colored lens that suitable from my eyes. it looks great on my eyes anyway, because of the three tone color it makes your eyes really natural.
Anyway, if you looking for grey lenses, i mean really grey colored lenses. This lens is not for you. At first, i'm looking a really grey lenses and my eyes will turn out grey color. 
When i tried this lenses on my eyes, it not really grey actually. Your eyes will turn out black with a bit of grey and yellow colored.

But i don't really bother anyway, as long as it look good on me.. i don't mind. :) 

Thanks for Reading.

8 comments :

  1. Q jg pengen coba chessy berry ini lohh..Cakep bangett ^O^

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya nih... soalnya natural gtu jatuhnya... boleh dicoba ! :)

      Delete
  2. Entah kenapa, aku gak pernah cocok pakai geo u___u padahal selalu menarik kalau liatin warna2nya itu, macem2 bok~ udah gitu gede2 << pernah cobain yang ampe 18mm XDD

    Gak tau kenapa ya, geo ini kalau dipakai udah sebulan gitu langsung yang cepet kering, dipakai 4 jam-an gitu udah yang gak enak di mata U___u apa karena aku pakainya setiap hari ya? Kalau kamu pakainya setiap hari atau kadang-kadang aja? Cuman aku kah yang begini? Soalnya aku pakai merek sebelah (punya korea juga tapi yang dibintangi sama Agnes Monica) itu bisa sampe 3 bulan (sebenarnya sih setengah tahun, cuman aku memang punya kebiasaan ganti tiap 3 bulan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. o yah?? ak pake seharian ga masalah... emang rada kering kalo kelamaan, tapi kalo ditetesin air mata udh gpp :)
      ak jga pernah nyobain yang agnes monica itu.. itu juga cocok.. :)
      emang sebaiknya softlens diganti kurang dari 4-5 bulan supaya ttep higines,
      mungkin mata setiap orang beda2 sensitifitasny >.<

      Delete
  3. natural banget, cantik softlensenya >,<
    boleh tau harganya berapa? mau coba :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku beli kemarin 90 rbu.. murah bgt ya :P
      ayok dicoba~~~ bagus kalo di foto hahhaa

      Delete
  4. Ahhh ini warnanya bagus banget! Tapi produknya gak kliatan kayak 3tone yah :D Thank you for reviewing this, dear.

    xx
    http://felishmichelle.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you too dear :)
      iya nih.. ga trllu keliatan three tone nyaa
      tapi bagus sih warnany <3

      Delete

Related Posts with Thumbnails